Beste allen,

Zoals je in het verleden al wel zal gemerkt hebben verloopt heel wat van onze berichtgeving via facebook. Dit omdat we daardoor heel veel mensen kunnen bereiken.

Daar is echter momenteel een probleem gerezen. Aangezien wij binnen Pro Musica de komst van Sinterklaas en zijn trouwe helpers, de Zwarte Pieten, steeds hebben gewaardeerd en ik persoonlijk geen enkel probleem heb met Zwarte Pieten, heb ik een tijdelijke ban gekregen om nog berichten op facebook te plaatsen, inclusief op de pagina's die ik beheer.

Ik wil hierbij niet zeggen dat ik geen respect heb voor de voor en tegens over "Zwarte Pieten". Iedereen heeft het recht om haar/zijn mening hierover te hebben. Ik heb geen probleem. met bvb. Roetpieten. Ik heb echter wel een probleem dat een sociale-mediagigant zoals facebook/instagram ons gaat dicteren wat we wel of niet leuk mogen vinden.

Wij hebben momenteel een filmpje. op facebook staan van enkele jaren geleden. Binnen een uur is mijn ban van. drie dagen afgelopen en wil ik een link leggen met dit filmpje. Maar. dat wil zeggen dat ik opnieuw een ban zal krijgen, ditmaal van 7 dagen. Maar het spijt mij ten zeerste dat ik niet wil toegeven aan deze mediagigant. Het kan dus zijn dat er in de toekomst geen content meer zal verschijnen op de facebookpagina Pro Musica.

Ik bedenk op welke manier we in de toekomst wel in contact met elkaar kunnen blijven.

Met vriendelijke groet
Werner
voorzitter/coördinator