Individuele lessen

Individuele lessen

Maarten Grymonprez


trompet, notenleer


Maarten studeerde trompet aan de Muziekacademie te Izegem bij Luc Coppé en vervolgens aan de Kunsthumaniora van Brussel bij Frans en Lode Violet. Momenteel studeert hij trompet bij Steven Devolder aan het Koninklijk Conservatorium van Gent en cornet bij Frans Violet aan de Muziekacademie te Willebroek.


In 2019 won hij de Octave Sintobin prijs uitgereikt door de Stad Izegem. 


Maarten is spelend lid bij verschillende orkesten waaronder de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en Brassband Willebroek.T:

E: Maarten Grymonprez


Janos Csikos


gitaar, notenleer
T:

E: Janos Csikos

Milan Lefrancq


fagot


Milan is de benjamin in ons begeleiderskorps. Hiermee keert hij terug naar zijn roots want Milan is zijn muzikale carriere begonnen bij Pro Musica. Nadien is hij overgestapt naar de SAMW Tielt.
T:

E: Milan Lefrancq

Ulrik Muller


accordeon, piano, orgel, notenleer


Ulrik is een muzikale duizendpoot. Ulrik is bij Pro Musica gestart via zijn zoon Erwin, onze toenmalige pedagogisch verantwoordelijke, als leerkracht accordeon. Nadien kwam daar piano bij en na de verhuis naar het voormalige patersklooster kan Ulrik aan de geïnteresseerden ook orgellessen geven. Naast accordeon, orgel en piano is Ulrik ook volop bezig met beiaard, begeleidingspraktijk en compositie
T:

E: Ulrik Muller.

Johan Delaere


piano, keyboard, notenleer


Johan behaalde aan het Gentse Muziekconcervatorium een zeven-tal eerste prijzen, o.m. voor contra-punt, fuga en koordirectie. Hij gaf les aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem (thans Art'Iz). Jarenlang was hij ook docent aan het conservatorium van Gent (thans Hogeschool Gent, departe-ment muziek en dramatische kunst). Als muziekpedagoog schreef hij enkele handboeken voor de cursus 'Algemene Muzikale Vorming'. In 2002 kreeg hij de cultuurtrofee van de gemeente Lendelede.

Johan is nog steeds actief als koordirigent, arrangeur, leraar en auteur van heemkundige artikels.T: +32 51 33 55 04

E:  Johan Delaere


Sophie Seyns


dwarsfluit


Sophie heeft muziekschool gelopen in JMA Wielsbeke. Dwarsfluit speelt Sophie al sinds 1998. In 1999 is zij in het orkest van het JMA gegaan en in 2001 in de harmonie van Oostroze-beke. Na haar secundaire opleiding heeft ze gestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kleuter-onderwijs. Tijdens een interim is ze nog eventjes muziekleerkracht geweest in Spermalie Brugge. Sinds 2019 is Sophie werkzaam bij Pro Musica. Naast de kleuterklas geeft ze ook dwarsfluitlessen.


T:

E: