Individuele lessen

Individuele lessen

Laurens Bouckaert


slagwerk


Laurens is als jonge knaap bij ons begonnen. Na het volgen van de toen nog noodzakelijke groepslessen is hij begonnen met drum. Na zijn opleiding bij Pro Musica heeft hij samen met enkele medestudenten de band The Dirty Tapitz opgericht. Later is deze band van naam veranderd en gaat nu door het leven als Melted Fries.
T: +32 479 66 51 36

E: Laurens Bouckaert


Maarten Grymonprez


trompet, notenleer


Maarten studeerde trompet aan de Muziekacademie te Izegem bij Luc Coppé en vervolgens aan de Kunsthumaniora van Brussel bij Frans en Lode Violet. Momenteel studeert hij trompet bij Steven Devolder aan het Koninklijk Conservatorium van Gent en cornet bij Frans Violet aan de Muziekacademie te Willebroek.


In 2019 won hij de Octave Sintobin prijs uitgereikt door de Stad Izegem. 


Maarten is spelend lid bij verschillende orkesten waaronder de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en Brassband Willebroek.T:

E: Maarten Grymonprez


Cesar Meija


cello


Cesar is met cello gestart aan de Escuela de Musica Victoriano Lopez te San Pedro Sula in Honduras. Daarna heeft hij gestudeerd aan de Hochschule für Musik Felix Mendelssohn-Bartholdy te  Leipzig in Duitsland en vervolgens aan het Koninklijk Muziek-conservatorium te Gent waar hij momenteel nog steeds studeert.

Momenteel is hij ook verbonden aan het Frascatti Orchestra van het Lemmensinstituut te Leuven en het Feuerstringskwartet te Leipzig.T:

E: Cesar Mejia

Maxine Verloove


klarinet, saxofoon


Maxine is spelend lid bij JET Symphonic Band en de Koninklijke Harmonie Ver-maak na Arbeid. Daarnast is ze dirigent bij het Jeugdorkest The Young Ones en het Heugdkoor Vocina.

Naast haar masteropleiding uitvoerend musicus klassieke saxofoon aan het KASK & Conservatorium volgt ze de opleiding instrumentale directie aan de Kunstbrug te Gent.


T:

E:

Janos Csikos


gitaar, notenleer
T:

E: Janos Csikos

Milan Lefrancq


fagot


Milan is de benjamin in ons begeleiderskorps. Hiermee keert hij terug naar zijn roots want Milan is zijn muzikale carriere begonnen bij Pro Musica. Nadien is hij overgestapt naar de SAMW Tielt.
T:

E: Milan Lefrancq

Ulrik Muller


accordeon, piano, orgel, notenleer


Ulrik is een muzikale duizendpoot. Ulrik is bij Pro Musica gestart via zijn zoon Erwin, onze toenmalige pedagogisch verantwoordelijke, als leerkracht accordeon. Nadien kwam daar piano bij en na de verhuis naar het voormalige patersklooster kan Ulrik aan de geïnteresseerden ook orgellessen geven. Naast accordeon, orgel en piano is Ulrik ook volop bezig met beiaard, begeleidingspraktijk en compositie
T:

E: Ulrik Muller.

Johan Delaere


piano, keyboard, notenleer


Johan behaalde aan het Gentse Muziekconcervatorium een zeven-tal eerste prijzen, o.m. voor contra-punt, fuga en koordirectie. Hij gaf les aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem (thans Art'Iz). Jarenlang was hij ook docent aan het conservatorium van Gent (thans Hogeschool Gent, departe-ment muziek en dramatische kunst). Als muziekpedagoog schreef hij enkele handboeken voor de cursus 'Algemene Muzikale Vorming'. In 2002 kreeg hij de cultuurtrofee van de gemeente Lendelede.

Johan is nog steeds actief als koordirigent, arrangeur, leraar en auteur van heemkundige artikels.T: +32 51 33 55 04

E:  Johan Delaere


Werner Mareels


blokfluit


Werner is vanaf het secundair onderwijs begonnen met blokfluit in het JMA Waelrant te Borgerhout. Al heel vlug kwamen daar muziekstages van de Halewynstichting bij. Na het secundair onderwijs heeft hij nog een jaar gestudeerd bij Krista Denis aan de rijksmuziekacademie van Antwerpen. Met zijn verhuis naar Tielt is het muziekleven volledig stilgevallen. Tot in 1998, toen kwam hij in contact met het JMA Pro Musica. Daar heeft hij in het begin van de eeuw individuele les blokfluit en kamermuziek blokfluit gegeven. Die activiteiten zijn gestopt op het moment dat hij het coördinatorschap van dit JMA heeft over-genomen. In 2018 heeft hij de draad terug opgenomen met lessen bij Marcel Ketels en nadien bij Koen Dieltiens. Sinds 2019 neemt hij blokfluitlessen bij Ruth Van Killegem in Aalter. In onze ateliers geeft hij blokfluitles aan geïnteresseerden die dit instrument willen leren kennen.


T: +32 496 86 09 49

E: Werner Mareels


Sophie Seyns


dwarsfluit


Sophie heeft muziekschool gelopen in JMA Wielsbeke. Dwarsfluit speelt Sophie al sinds 1998. In 1999 is zij in het orkest van het JMA gegaan en in 2001 in de harmonie van Oostroze-beke. Na haar secundaire opleiding heeft ze gestudeerd als leerkracht lager onderwijs en kleuter-onderwijs. Tijdens een interim is ze nog eventjes muziekleerkracht geweest in Spermalie Brugge. Sinds 2019 is Sophie werkzaam bij Pro Musica. Naast de kleuterklas geeft ze ook dwarsfluitlessen.


T:

E: